Че т.н. “премиер и близкият на сърцето му антураж са

...
Че т.н. “премиер и близкият на сърцето му антураж са
Коментари Харесай

МОЖЕ БИ КИРО П. ПАК Е … МАТА ХАРИ? НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТОЗИ ФИЛМ.

Че тъй наречените “премиер ” и близкият на сърцето му антураж са от левия бряг несъмнено не е вест за никого. Нали са леви либерали с десни ограничения. Обидно е единствено, че хептен ни взимат за балъци.

С пиар Кирчовците безпросветници взеха властта и с гол пиар считат да ни ръководят, до момента в който не ги изпъдим с камъни от апетит и мраз.

Подменят ежедневно дневния ред на обществото. Вместо с противодействие  на непостижимите сметки за ток, газ и парно, които ще ни връхлетят като цунами след няколко дни, Кирил Петков цъка в кабинета си в Министерски съвет в РАБОТНО ВРЕМЕ в гей приложения за секс запознаства единствено сред мъже и самичък се хвали, без да го желае, по какъв начин смъква нежни спецовци за плътските удоволствия.

Още ли си мислите, че джендър конвенцията от Истанбул и свалянето на Цацаров и Гешев са инцидентно първа грижа за харвардските измамници?

Цялото общество живее в паниката от непостижимата инфлация, големите сметки и наближаващата война до границите ни, единствено Киро Петков самодоволно хапва веган пасти в уютния премиерски кабинет привечер и сърфира палаво в секс уебсайт за запознаства сред хомосексуални сътрудници. Хоп, получава Кирчо общителен изкусен туит от комисаря Домбровскис, който прекъсва сластните му занимания, и незабавно задейства пресслужбата си от стотици нежни съветници и съветнички да го промотират парвенюшки през медиите и обществените мрежи какъв брой е важен из Европата.

Да задоволява един министър председател на бедна и корумпирана страна своите скотски и гастрономически нагони в работно време, до момента в който народът му изнемогва, е голям проблем. Не ме разбирайте неправилно – и в уебсайт за хетеросексуални запознанства да бе цъкал тъй наречените ни “премиер ” – щеше да провокира мощно отрицание, щом го прави в работно време и се държи лицемерно по отношение на публичния морал.

Така е като избираме котка в чувал и вършим министри и министър председатели хора, за които знаем единствено по два реда от бедните им биографии в Уикипедия.

Лицемерието, фалшът, скритите цели и зависимости на Кирил и Асен занапред ще лъсват нелицеприятно пред цялото общество. Демагогията коства скъпо за бедните и наивни гласоподаватели. Цената за двойния морал и безспорната непросветеност на Харвардските мошеници ще я заплати цялото общество.

Един политик с сходна отговорност би трябвало са работи 24/7 в интерес на обществото. И когато влезе набутан от задкулисието некултурен и неопитен във властта като Киро П. – той би трябвало да чете книжки и документи и след работно време, вместо да си търси неангажиращ еднополов секс денем от работното си място.

Тъпото, Мошеника, Простото, Джон Траволта, Измамника са единствено част от никнеймовете (прякорите) на К. П. измежду народа. С какъв ли псевдоним се употребява той измежду търсещите неангажиращи еднополови секс връзки – може би Шпагата от Харвард?

Доскоро се чудехме коя е Мата Хари, в този момент ще се чудим по какъв начин му викат на Киро другите от хомо дружината. Може би Киро П. отново е …. Мата Хари? Няма отърване от този филм.

Николай Бареков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР