Чаят от коноп е една от най-здравословните напитки на планетата.

...
Чаят от коноп е една от най-здравословните напитки на планетата.
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи, ако пиете чай от коноп

Чаят от коноп е една от най-здравословните питиета на планетата. Той съдържа витамини, хранителни субстанции и антиоксиданти. Може да бъде употребяван за всичко - от утринно гадене след прeпиване до стрес. Съвременните проучвания ни дават доста по-добра визия за това по какъв начин той може да усъвършенства здравето ни. Ето кои са невероятните изгоди от пиенето на чай от коноп:
1. Намалява хроничната болежка
Чаят от коноп е съвършен за облекчение на болката. Всъщност, това е една от главните аргументи, заради които хората избират да го употребяват. Активните съставки в растението се всмукват през храносмилателната система и черния дроб.

Действието му се усеща сред 30-90 минути след консумация. Ефектът нормално продължава към 4-8 часа, като най-силно се усеща в продължение на 2-3 часа.

Поради постепенно настоящите, само че дълготрайни резултати, чаят, съдържащ коноп, може да бъде изключително потребен за хора с хронични болести като рак, СПИН, множествена склероза и ревматоиден артрит. Една чаша чай обезпечава продължително облекчение на болката. Препоръчително е да се употребява на празен корем.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР