Частният самолет на Тръмп кацна в 19:03 часа местно време

...
Частният самолет на Тръмп кацна в 19:03 часа местно време
Коментари Харесай

Тръмп пристигна в Атланта, за да бъде сниман и регистриран в затвора на окръг Фултън

Частният аероплан на Тръмп кацна в 19:03 часа локално време на летище " Хартсфийлд-Джаксън " в Атланта, след което кортежът му се насочи към пандиза на Фултън, с цел да премине през общоприетите процедури за арест по голям брой обвинявания в тежки закононарушения.

 

Сред събралите се десетки негови симпатизанти пред постройката на пандиза, които издигаха лозунги, подкрепящи Тръмп, и американски национални флагове, бе конгресменката републиканка от щата Джорджия Марджъри Тейлър Грийн, една от най-изявените му поддръжнички в Конгреса на Съединени американски щати.

 

Ройтерс показва, че 77-годишният Тръмп към този момент е навлязъл в неразучена територия като първия някогашен президент на Съединени американски щати, против който са били повдигнати наказателни обвинявания, въпреки и четирите каузи, заведени против него, да не са навредили на позицията му на любимец в борбата за номинацията на Републиканската партия, с цел да се изправи на изборите през ноември 2024 година против сегашния държавен глава Джо Байдън.

 

Бизнесменът и трансформирал се в политик нашумял водещ на риалити шоу ще се причисли към редиците на гангстера Ал Капоне, артиста Франк Синатра и други американски звезди от висок сан, които са театралничили за фотоси в пандиза, отбелязва Ройтерс.

 

Агенцията акцентира, че фотографията сигурно ще бъде всеобщо популяризирана както от съперниците на Тръмп, по този начин и от неговите поддръжници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР