Частен съдебен изпълнител обяви за публична продан винарска изба във

...
Частен съдебен изпълнител обяви за публична продан винарска изба във
Коментари Харесай

Разпродават на търг винарска изба в Неговановци /снимки/

Частен правосъден реализатор разгласи за обществена обмен винарска маза във видинското село Неговановци, научи организация BulNews.
Причината за продажбата са неизплатени задължения от страна на притежателите към банкова институция.
Целият парцел е с обща повърхност от 7 188 квадратни метра, като избата е с 1 018 квадратни метра. В административната й част са ситуирани офисите, както и стая за технолог, физико-химическа лаборатория, дегустационна зала, както и санитарни възли за мъже и дами. В индустриалната част има стая за отмора личния състав и гардеробно, хранилища за амбалаж и подготвена продукция, бутилково поделение за отлежаване, стълбище, магазин и основното ел. табло.
Чрез рампа на северната страна на избата се прави експедиция на готовата продукция. В подземния етаж се намират ферментационното поделение и отделението за съзряване на виното с оптималната мокрота и температура за негово предпазване.
Линията в избата е подобаваща за произвеждане на елитни виновност и е построена от автоматизирани системи, формирана от обособени синхронизирани блокове. Всички машини, уреди и съоръжение са свързани в обединен софтуерен развой, който напълно дава отговор на условията на стандартите на република България и Европейски Съюз.
Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 2 945 483 лв..
Търгът ще се организира на 10 юли от 9 часа в постройката на Районния съд във Видин.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР