Част от University Avenue беше намалена до една лента в

...
Част от University Avenue беше намалена до една лента в
Коментари Харесай

Шофьорите очакват закъснения, тъй като големият инфраструктурен проект започва на University Avenue

Част от University Avenue беше понижена до една лента в понеделник като част от огромен план за надграждане на инфраструктурата, причинявайки отчаяние на водачите в центъра.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Движението е затруднено в южна посока по University Avenue, сред College Street и Queen Street West, като водачите би трябвало да се влеят в една лента.

Global News беседва с водачи и пешеходци в региона в понеделник, които всички показаха сходни опасения. Докато някои споделиха, че се надяват работата да бъде приключена скоро, други разясниха, че осъществяваната работа наподобява неорганизирана и че към този момент има доста пътна работа в целия град.

Градът споделя, че може да се наложи строителството пауза през най-студените елементи на зимата, от края на декември до началото на февруари. През този интервал рестриктивните мерки за трафик ще бъдат отстранени и вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР