Част от неидентифицираните летящи обекти в небето над САЩ за

...
Коментари Харесай

Дронове или НЛО? Зачестяват наблюденията на странни обекти в небето


Част от неидентифицираните летящи обекти в небето над Съединени американски щати за избрани като дронове или балони, само че за множеството няма пояснение (снимка: CC0 Public Domain)

Броят на наблюденията на неидентифицирани летящи обекти, докладвани на Пентагона, се е нараснал внезапно през последната година, съгласно нов, некласифициран държавен отчет.

Неидентифицираните въздушни феномени „ не престават да съставляват риск за сигурността на полетите и допустима опасност от противниково разузнаване “, съгласно отчета на Службата на шефа на националното разузнаване в Съединени американски щати.

Числата приказват сами по себе си. В прелиминарен отчет от юни 2021 година службата съобщи, че е събрала 144 наблюдения на НЛО, обхващащи предходните 17 години. От този миг насетне обаче, откакто е основан нов офис в границите на Министерството на защитата за следствие на наблюдения на НЛО, са получени 247 нови отчета за странни обекти в небето.
още по темата
В отчета се споделя, че държавното управление също по този начин е разпознало спомагателни 119 известия за интервала, обзет от предварителния отчет, с което броят на новите вести за НЛО в действителност доближава 366, а общият брой – 510.

Службата за разрешаване на аномалии във всички области при Пентагона „ е оценила повече от половината “ от новите отчети „ като показващи незабележителни характерности “, съгласно отчета. Голяма част от известията – по-точно 163 – са били „ характеризирани като балон или устройства, сходни на балон “. 26 са били разнообразни типове дронове. Още шест са етикетирани като „ блъсканица “ (категория, която включва птици, метеорологични феномени или летящи найлонови торбички).

Това значи, че 171 от 366-те нови отчета остават необяснени, а някои от тях „ наподобява са показали необикновени летателни характерности или благоприятни условия за работа и изискват спомагателен разбор “, се споделя в отчета. Все отново от службите прецизират, че нямат съмнения в летящите обекти да е имало извънземни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР