Част от най-крайните ултраси на Левски се обявиха твърдо против

...
Част от най-крайните ултраси на Левски се обявиха твърдо против
Коментари Харесай

Сектор Б се обяви твърдо против привличането на Иван Бандаловски

Част от най-крайните ултраси на Левски се оповестиха твърдо срещу привличането на Иван Бандаловски от Берое.

Универсалният бранител от много време е недолюбван на " Герена ", защото на млади години избяга от " синята " школа, а по-късно стигна и до капитанската лента във безконечния зложелател ЦСКА.

 Снимка 297479
Източник:

Чувството на злост сред двете страни беше демонстрирано и преди две години, когато Бандаловски беше уцелен с кенче бира от почитателите на Левски, което той безогледно изпи. Безброй доста са и неговите фотоси с тарторите на " алената " агитка Росен Петров - Животното и Иван Велчев - Кюстендилеца.

 Славиша Стоянович опитал да извърти номер на Левски, с цел да поеме Латвия?!
Славиша Стоянович опитал да извърти номер на Левски, с цел да поеме Латвия?!

Сърбинът изтъкнал здравословен проблем пред шефовете на Левски

Твърде е евентуално, в случай че управлението на столичния гранд въпреки всичко реши да предприеме атака по привличането на Бандаловски, това първо да бъде в съгласие с водачите на Сектор " Б ", защото ситуацията е много внимателно.

 Снимка 250228
Източник:

Припомняме, че за привличането на Бандата упорства наставникът Славиша Стоянович. В негово лице той вижда идеалния заместител на неубедителния Милош Цветкович. Специалистът обаче надали ще бъде благополучен, в случай че прочете поста на групата " Сектор " Б " Ултрас " във Facebook, което гласи:

" Дочуваме неколкократно клюки, че се готви избран трансфер, на едно несъмнено гнусно прасе на " Герена ". Вече знаете по какъв начин свършват сходни случки, нали... Не си играйте с нас!!! ".

 Виж кой приказва за Левски
Виж кой приказва за Левски

Или за какво е извънредно обидно хора като Георги Марков да дават препоръки за " сините "

Последните редове от посланието пък косвено припомнят за случилото се с Ивайло Петев преди години, когато Кмета бе позорно без дрехи от последователите поради остаряло свое изявление, в което споделя, че симпатизира на ЦСКА.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР