Част от дейността на министерството е насочена към най-нуждаещите се

...
Част от дейността на министерството е насочена към най-нуждаещите се
Коментари Харесай

Министър Лазаров: С 20% се увеличават помощите за отопление

Част от активността на министерството е ориентирана към най-нуждаещите се от целева помощ за отопление, уточни служебният министър.  Всеки, който получава помощ за отопление ще получава с 20% повече спрямо предишния отоплителен сезон. По-високата помощ ще стартира да се изплаща от 15 август, посочи служебният министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров.

Той показа екипа си и цели в работата му. Татяна Георгиева е шеф на кабинета,  Наталия Ефремова, Надя Клисурска-Жекова и Емил Мингов  са заместник-министри. 
 Министерство на труда и обществената политика Българска телеграфна агенция
Последователност, последователност и експертиза са били критериите при образуването на екипа, както и равнопоставеност на мъжете и дамите, уточни Лазар Лазаров.

Предприети са дейности и за разширението на обсега на лицата, които имат право на такава помощ. Почти 196 000 са подадените заявки за помощ , а на 108 000 към този момент е отпусната, сподели още служебният министър на труда и обществената политика.  
 Министерство на труда и обществената политика Българска телеграфна агенция
Предвижда се над 530 00 хиляди души с ниски приходи да получат всяка година пакети с храна и хигиенични материали, а услугата „ Топъл обяд " ще получават над 50 000 нуждаещи се.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР