Часове след подаване на сигнала, самоличността на подателя е била

...
Часове след подаване на сигнала, самоличността на подателя е била
Коментари Харесай

Вътрешни Изпяха: Седемте Бодигарда На Слави Трифонов Разбраха Току-Що, Рипнаха До Тавана! Лоши Новини За Шоумена!

Часове след подаване на сигнала, самоличността на подателя е била открита. Сигналът е бил подаден от телефона в пощата на град Стражица от Рейхан Мехмедов, който на 42 години.

Подателят на сигнала е бил арестуван. След като е открито, че той има психологични отклонения е бил настанен в психиатрична клиника за лекуване.

Междувременно стана ясно, че Слави Трифонов не приема съществено опасността и фотосите за шоуто му на първи март ще бъдат по график.

Това не е първата смъртна опасност, която получава Дългия. Приближени до него споделят, че знаят за други два сходни случая.

Първата опасност за живота си известния шоумен получил през 1998 година като продуцент на „ Хъшове “. Тогава в предаването си той не пестеше рецензии по адрес на ръководещите.

Втората опасност, която Дългия е получил е била преди години. Това е повода той да усили защитата си. Над него непрекъснато бдят 7 гардове.

Известният шоумен постоянно се движи с конвой от два джипа. Освен на гардове, той разчита и на персонален водач, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР