Часове след като полицаи в екипировка за борба с безредиците

...
Часове след като полицаи в екипировка за борба с безредиците
Коментари Харесай

„Неуспехът“ на Нюсъм да „направи нищо“, за да спре насилието в университета, критикуван от законодателите

Часове откакто служители на реда в екипировка за битка с безредиците разчистиха все по-опасен антиизраелски лагер в UCLA, топ калифорнийските републиканци на Четвъртък разкритикува губернатора на Демократическата партия Гавин Нюсъм за неналичието на неотложност и неналичието на решителни дейности за преустановяване на продължаващите безредици в кампуса. към този момент се разисква евакуиране на държавни дотации от учебните заведения, което разрешава специалностите да продължат да съществуват.

„ Не би трябвало да даваме пари на Cal Grant, държавни пари, на студенти, които потъпкват правата на други хора “, сподели депутатът Джеймс Галахър пред кореспонденти. „ Те би трябвало да изгубят финансиране. И те направиха доста малко, с цел да защитят правата на студентите. Те би трябвало да бъдат осъдени за бездействието си.

„ Ние като републиканци желаеме отговорност за това. Няма повече думи или отвод да се каже нещо или да се направи каквото и да било, както видяхме от Гавин Нюсъм, само че действителни дейности, с цел да се държат виновни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР