Часове ни делят от развръзката на политическия пъзел, който така

...
Часове ни делят от развръзката на политическия пъзел, който така
Коментари Харесай

Полицейските акции срещу търговията с гласове в страната продължават

Часове ни разделят от развръзката на политическия пъзел, който по този начин и не съумяваме да подредим през последните месеци. Днес е ден за размисъл и всякаква пропаганда е неразрешена. В страната и чужбина подготовката за вота тече с цялостна мощ, а полицейските акции против търговията с гласове у нас не престават.

Вчера спецчасти окупираха десетки обитаеми места в страната в опит да открият предизборните нарушавания. В благоевградско село имаше два ареста и изземване на описи с хора, за които се допуска, че управляват вота. Имаше акции и в Сливенско – там в краен квартал служители на реда влязоха в хранителни магазини. В Бургаско също имаше засилено наличие на жандармерия - още веднъж в магазините имаше полиция и проверяващи. Счита се, че хора оферират на пазаруващи на версия да им опрощават средствата като им оферират да гласоподават за даден претендент. В Буковлък също имаше арести, а в Комарево бяха арестувани синът на кмета и самият кмет.

В Сливенско също имаше акции през вчерашния ден. Там бяха арестувани трима души.

Тази заран спецчасти блокираха централната част на село Градец. Задържана е жена в района. Тя е направила признания, че е продавала гласове за избрана политическа партия за избрана политичека партия, като цената е била 100 лева Разпитите по случая не престават.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР