Часове до официалното откриване на зимния ски сезон в Банско.

...
Часове до официалното откриване на зимния ски сезон в Банско.
Коментари Харесай

Часове до официалното откриване на зимния ски сезон в Банско

Часове до формалното разкриване на зимния ски сезон в Банско. В курорта чакат доста посетители, като досега броят на резервациите е насърчителен и кара бизнеса в Банско да чака равнища близки до тези отпреди пандемията. Лошата вест обаче е, че няма сняг, съобщи NOVA.

Според Иван Обрейков от компанията концесионер температурите са прекомерно високи за сезона и дружно с дъжда те са унищожили снега.

" Утре откриваме, тъй като имаме поканени посетители, надяваме се скоро да падне сняг. За сметка на това атракцията " Ловци на съкровища " с доста награди, заровени в снега, измежду тях автомобил, ще има и концерт. Днес температурите са 5 градуса, на 2600 метра през днешния ден също е толкоз. След 3-4 дни можем да пуснем някои от кръговете на пистите на курорта ", изясни той.

По думите му към този момент в курорта има 20 израелски туристи.

" От тяхната страна има много чартъри. Има и запитвания от прилежащите страни, само че съветски и украински туристи нямат резервации. Банско се възвръща бързо от рецесията, за 1-2 месеца. За страдание снегът отиде на запад ", съжалява Обрейков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР