Чашата на търпението на милионера преляла, когато синът му споделил

...
Чашата на търпението на милионера преляла, когато синът му споделил
Коментари Харесай

Добромир Гущеров С Крути Мерки Срещу Снаха Си Светлана Василева.

Чашата на търпението на милионера преляла, когато синът му споделил с него, че има намерение да предложи брак на изгората си. Събитието е планувано за 28 януари, когато някогашният обичан на Мария има намерение да падне на колене пред русокоската с диамантен пръстен.

Добромир Гущеров декларирал в прав текст пред Християн, че ще съжалява горчиво за взетото решение. Гущеров старши не утвърждава русокоската. Фактът, че тя в никакъв случай не е имала специалност и няма да има такава в бъдеще, по никакъв начин не му подхожда.

Това е една от аргументите той да не утвърждава Светлана Василева за своя снаха. Втората причина в действителност е обвързвана с първата. Фактът, че русокоската не работи и няма никакви приходи, значи че тя ще разчита на благосъстоянието на бъдещия си брачен партньор.

След като Християн споделил желанията с татко си, последният взел крути ограничения. Милионерът спрял издръжката на сина си. Добромир Гущеров се надява, че единствено по този метод синът му ще се вразуми и доста скоро ще зареже плеймейтката.

Наскоро тя се похвали с първокласната облага, която е получила от благоверния си. Светлана Василева побърза да показа в обществените мрежи фотографията на новия си автомобил.

Щастливата русокоска театралничи до първокласен джип. Въпреки, че на фотоса сияе от благополучие, насладата й бързо била помрачена. Блондинката се разочаровала откакто схванала, че колата й не е чисто нова.

Християн Гущеров бил заставен да й поръча автомобил втора употреба от Съединени американски щати, защото сега не може да си разреши покупката на чисто нова кола, написа Хот сцена, базирайки се на „ Галерия “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР