Чаровната пловдивчанка Габриела Якуб ще завладява мъжките сърца на два

...
Чаровната пловдивчанка Габриела Якуб ще завладява мъжките сърца на два
Коментари Харесай

Габриела Якуб покорява мъжете от два континента

Чаровната пловдивчанка Габриела Якуб ще превзема мъжките сърца на два континента. Красавицата подписа нов контракт с елитна организация, която обезпечава задължения в Европа и Азия. Младата дама е упорита в  преследването на задачите си. Тя  върви по пътя на професионален модел с бързи и елегантни крачки. Поглед в уеб страницата на новата организация демонстрира, че   предстоят участията във Франция, Италия, Англия, Испания и Дубай. 

Габриела продължава да подвига летвата все по-високо, както е присъщо на упорития  характер. Всеки неин непосредствен знае, че тя е педантична  и чудесно проведена. Може би това се дължи значително на възпитанието в фамилията, както и  ранният  старт в независимия бизнес. Габриела стои крепко на земята и прелестно осъзнава своите качества като модел. Погледът  е насочен към фотосесии за списания, онлайн каталози, фотоси за марки за женска мода. Позира и като модел за плажни дрехи и долни дрехи. Чаровната русокоска осъзнава, че славата е монета с две страни, само че счита да продължи напред с гордо вдигната глава и да покорява върхове.

 Габриела споделя, че е удовлетворена, че се е родила и живее в България. Смята, че опитът ще  помогне да успее в идните кастинги, където ще бъде един до друг със международните топ модели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР