Чаровната и миловидна Алисия Викандер съвсем скоро ще скъса с

...
Чаровната и миловидна Алисия Викандер съвсем скоро ще скъса с
Коментари Харесай

Различната Лара Крофт

Чаровната и миловидна Алисия Викандер напълно скоро ще скъса с този имидж. Актрисата ще се появи на огромния екран през март в ролята на Лара Крофт . Свикнали се да свързване облика на бойната мацка с Анджелина Джоли.

Но, пристигна време за смяна. А дали е в позитивна посока, всеки самичък ще реши след премиерата на Tomb Raider . Засега предварителните мнения дават палец нагоре за Алисия Викандер.

Публикация, споделена от Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) на Дек 10, 2017 в 12:21 PST

Трейлърът също е много обещаващ и я показва в напълно нова светлина. Ролята на Лара Крофт несъмнено й отива. Но по какъв начин стигна до нея?

Алисия Викандер е родена на 3 октомври 1988 година в Швеция. През 2002 година дебютира на дребния екран с няколко продукции. Първата си глава роля в киното получава седем години по-късно, във кино лентата " Till det som är vackert ". За нея получава и първите си награди.

Публикация, споделена от Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) на Яну 7, 2018 в 6:39 PST

Истинският й пробив в огромното кино обаче идва няколко години по-късно. С функциите си в " Завет на младостта ", " Ана Каренина ", " Ex Machina: Бог от машината " и " Мъжът от U.N.C.L.E. " попада в полезрението на кино почитателите и критиците.

А с ролята си в " Момичето от Дания " Алисия Викандер печели първия си Оскар - за поддържаща женска роля. Последно я видяхме на огромен екран предходната година в " Треска за лалета ", а превъплъщението й с Лара Крофт е една от най-очакваните кино министър председатели за 2018 година

Публикация, споделена от Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) на Дек 20, 2017 в 3:36 PST

Актрисата е наясно, че няма по какъв начин да размени Анджелина Джоли. А и не се стреми. Иска да придаде нов образ на героинята си. Предстоящият филм ще ни покаже една по-млада Лара Крофт и началото на историята й.

Така почтеното й лъчение ще добави идеално дивия манталитет . Алисия Викандер не крие, че няма самообладание да види финалния резултат от последния си план.

Публикация, споделена от Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) на Дек 18, 2017 в 3:19 PST

Най-важното преди да гледаме кино лентата е да успеем да се отърсим от облика, който Анджелина Джоли направи, и да позволим на наследницата й да ни впечатли по собствен метод .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР