Чаровната и любима на зрителите Алекс Сърчаджиева преживя най-тежките удари

...
Чаровната и любима на зрителите Алекс Сърчаджиева преживя най-тежките удари
Коментари Харесай

Поредна шокираща загуба на близък човек: Алекс Сърчаджиева е сломена!

Чаровната и обичана на феновете Алекс Сърчаджиева претърпя най-тежките удари в живота, освен това още от най-ранна възраст. Първо тя изгуби най-близкия си човек - своята майка Пепа Николова, когато още бе прекомерно млада. След това си отиде и единственият, който бе нейната опора и обич - Иван Ласкин.

Освен това Александра от раждането си живее без татко. Знаем, че биологичният й подобен - Йосиф Сърчаджиев не желае да огледа нито нея, нито внучка си София. Единствено фактът, че преди време Пепа Николова го е съдила и осъдила за бащинство, е съдействал артистът най-малко да даде семейството си на Алекс.

Днес слънчевата Сърчаджиева още веднъж плаче с разрушено сърце, тъй като се оказа, че е научила прекомерно късно за гибелта актрисата Виолета Донева, с която са били доста близки. Виолета, която бе открита убита в дома си и се допуска, че причинителят е личната й внучка, е била първа другарка на Пепа Николова преди време.

Алекс Сърчаджиева призна, че е разтърсена радикално и още не може да се събере след вестта. " Разбрах късно, тъй като бях заета и тичах около уговорките в работата, театъра. Разбита съм от това, което се е случило с Виолета, не мога да приказвам, не желая да кажа и дума повече ", признава разтърсената Александра.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР