Чанпен Джао наскоро бе признат за виновен от съдия в

...
Чанпен Джао наскоро бе признат за виновен от съдия в
Коментари Харесай

Съдът одобри признанието за вина на Чанпен Джао

Чанпен Джао неотдавна бе приет за отговорен от арбитър в Съединени американски щати по дело, обвързвано с нарушавания на наредбите за битка с прането на пари.

Съгласно неотдавнашно подадено заявление в Окръжния съд на Съединени американски щати за Западния окръг на Вашингтон в Сиатъл арбитър Ричард Джоунс публично призна виновността на Джао. Това решение следва признанието му, както итова на Binance за неуспеха им в спазването на протоколите за битка с прането на пари.

Съдия Ричард съобщи :

Това признание от страна на съда бележи значим стадий в правосъдното произвеждане. Осъждането на Джао в този момент е планувано за февруари 2024 година, което значи основен миг, който може да сътвори казус за използване на финансовите разпореждания в региона на криптовалутите.

Признаването на виновността на Джао предишния месец беше част от всеобхватно съглашение, ориентирано към превъзмогване на неговото присъединяване и това на Binance в нарушавания на разпоредбите за битка с прането на пари и глобите.

В сходство със съглашението Джао е длъжен да заплати персонална санкция в размер на $50 милиона и да се отдръпна от поста си на основен изпълнителен шеф на Binance.

Понастоящем той е на независимост под гаранция и чака присъдата си на 23 февруари 2024 година

Едновременно с това Binance се съгласи на корпоративно съглашение в размер на $4.3 милиарда, което е измежду най-значителните наказания в корпоративната история. Това признание на виновност съставлява забележителен прогрес в поредицата от федерални инспекции, ориентирани към практиките за съблюдаване на законодателството в границите на борсата за криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР