Чалгарката от дълго време не беше пускала ново парче, но

...
Чалгарката от дълго време не беше пускала ново парче, но
Коментари Харесай

Бившата на Красьо Черния се съблече и тегли здрави майни в нова песен

Чалгарката отдавна не беше пускала ново парче, само че се завърна зрелищно с провокации и разголвания. Силно усещане прави част от текста на творбата, като не е доста позволен за подрастващи:

" Тая вечер тегля майни,
още малко с нервичките поиграй ми,

зад тила ми още лай ми

и ще светнат като лампи всичките ти мръсни секрети ".

По-нататък в песента може да бъдат срещнати изречения като " изпрати кучката да я замества ", които в допълнение нажежават ситуацията. За да е още по-гореща провокацията, Магда залага на разголени визии, които също малко е под въпрос дали са подобаващи за младежите в тийнейджърска възраст.

Очаквано новият план на фолкпевицата провокира вълна от мнения, като доминираха отрицателните. " Как може такива неща?! Деца гледат и слушат, а след това приказват със същия език " и " Да не сме се върнали в 90-те години, че има вулгаризми в песните ", са част от гневните мнения на родители на дребни чалга фенове.

Интересното е, че Магда в никакъв случай не е имала нападателни песни, само че този път евентуално желае да притегли вниманието към себе си. Четири са визиите, които певицата сменя в новото си видео. Секси, дръзка и доста друга, по този начин почитателите дефинират Магда в " Тегля майни ". Изпълнителката нееднократно споделя, че този план ще сложи кариерата й на един напълно нов стадий и е доста виновен за нея.

Фолкпевицата закупи национална известност преди години, когато стана ясно, че е гадже на Красьо Черния. Нароченият за лобист в правосъдната система и изпълнителката на няколко пъти се разделяха и събираха, преди дефинитивно да сложат завършек на връзката си. Към днешна дата Магда има детенце, което през януари ще стане на две годинки. Мъжът й Влади не е от светските среди и по тази причина двамата не обичат доста да се демонстрират обществено. Факт е, че след раждането фолкаджийката наподобява все по този начин секси, както беше при започване на кариерата си преди 15-ина години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР