Чалгарката Мария, по-известна като Мара Отварачката се залюби с Мирослав

...
Чалгарката Мария, по-известна като Мара Отварачката се залюби с Мирослав
Коментари Харесай

Мирослав Соколов: С Мария се обичаме безрезервно, интриганти се опитват да ни разделят!

Чалгарката Мария, по-известна като Мара Отварачката се залюби с Мирослав Соколов – Миро Дзвера преди две години, а малко по-късно мина с него под венчило.

 

Това е трети брак за чалгарката и втори за Миро Дзвера. Откакто са дружно, двамата не са излизали от фокуса на жълтите летописи. От две седмици насам пък имената на двойката са още по-спрягани измежду вестници и уеб сайтове.

 

Циркулиращата информация из медиите и публичното пространство гласи, че неотдавна Миро е упражнил физическо принуждение над певицата. В резултат на случката, Мария се изнесла от фамилното им жилище, а той попаднал в ареста за период от 72 часа. Впоследствие излязъл от там с мярка за неотклонение.

 

Каква в действителност е истината, те двамата знаят най-добре. Миро е безапелационен, че с Мария се обичат все по този начин безусловно и за нищо на света не би я наранил.

 

Мирослав Соколов показва, че не е от хората, които дават изявленията за себе си, само че последните писаници му пристигнали допълнително. Той е безапелационен, че изписаните през последните две седмици нелепости, нямат нищо общо с истината.

 

Тъй като не може да отхвърли, че е бил арестуван, отхвърля да разкрива повече детайлности по тематиката, защото е бил предизвестен от юриста си да не взема никакво отношение по този въпрос в медиите. Уверява обаче, че сега, в който всичко завърши, ще опише и за това.

 

За Мария споделя, че е извънредно стойностен и скъп за него човек. Допълва, че не е обичал никоя друга, както обича нея и тя е дамата на живота му, без значение какво ще се случи оттук насетне. Относно изказванието, че си е взел колите от Мария, Миро твърди, че ключовете от няколко коли са в дома им и брачната половинка му сама си избира по кое време и коя кола да кара. На въпроса дали двамата ще се разведат показва, че единствено Господ знае и добавя, че я обича безусловно и за него тя е най-хубавият човек, който познава.

 

Според думите му, откогато са дружно си протягат ръка само любовно. Не поддържа връзка с някогашната си брачна половинка, а двете му деца постоянно му гостуват. Категоричен е, че не желае да забъркват него и Мария с трети лица.

 

Обожава Марая (дъщерята на Мария), която съгласно него е извънредно положително и ученолюбиво дете, даже са другари с двете му деца. Относно изказванието, че Марая и Мария са се изнесли от фамилното им жилище, Мирослав показва, че това е безспорна неистина. Посочва, че в връзките сред съпрузи постоянно могат да зародят неточности, само че е значимо човек да осъзнае виновността си и да сервира опрощение. За да не стават спекулации  обаче, акцентира, че грешките му по отношение на Мария са единствено и само в границите на естественото.

 

Твърди, че същинската Мария няма нищо общо с облика й в жълтата преса. Определя я като дребна и нежна, само че с голямо сърце и не пропуща да подчертае, че е „ обичаната му женичка “, към която не може да опише любовта си с думи.

 

Дори не желае да си помисля, че един ден Мария може да пожелае да се раздели с него. Според думите му, Мария в никакъв случай не е желала нищо  от нея, постоянно той е преценявал какво да й подари. Дори и през разум не му е минавало да употребява физическа мощ, въпреки и в афект.

 

Относно прякора му Миро Дзвера, Мирослав Соколов твърди, че няма прякор и добавя, че той му е даден от жълтите медии по незнайни за него аргументи. Като неуместни дефинира и изказванията, че се занимава с противозаконни работи. Твърди, че бизнесите му са изцяло законни и работи от заран до вечер, седем дни в седмицата. Отказва обаче да посочи с какво тъкмо се занимава.

 

Посочва обаче, че му е писнало да е във фокуса на медийния интерес и да чете измислици по негов адрес, които нямат нищо общо с действителността.

Не счита, че двамата с Мария са имали сложен миг като двойка и добавя, че връзките им са доста пламенни. Още на втория ден след запознанството им си дал сметка, че тя е дамата на живота му и добавя, че тя е жена, която си заслужава да опознаеш.

 

Все още не са решили къде ще са за Великден, само че Мирослав Соколов показва, че имат задоволително време, с цел да решат.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мирослав Соколов Миро Дзвера Мария физическо насилие раздяла
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР