Чакай онзи мъж, който хваща ръката ти на улицата и

...
Чакай онзи мъж, който хваща ръката ти на улицата и
Коментари Харесай

Това е мъжът, който си заслужава да чакаш

Чакай оня мъж, който хваща ръката ти на улицата и те държи с горделивост. Чакай оня, който те намира под завивките измежду нощ и те придърпва по-близо до себе си.

Чакай мъжа, който става заран по допустимо най-тихия метод и се подготвя за работа, оставяйки ти още няколко минутки сън. 

Чакай мъжа, който постоянно слага ръка нежно на бедрото ти - в таксито, на дивана, под масата в ресторанта. Това е простоват жест, само че демонстрира доста. Ти си неговото момиче.

Чакай оня мъж, с който тишината е приятна. Този, който те прави по-уверена. Този, който обича работата си и се оправя добре в нея, само че постоянно приема теб за приоритет.

Чакай мъжа, който те кара да се смееш - да се смееш от сърце и до сълзи.

Чакай този, който те среща със своите другари и със фамилията си без да се опасява.

Чакай оня мъж, който в никакъв случай не престава да се старае - вечери в заведения за хранене, домашно приготвена пица, цветя без мотив, написани на ръка любовни бележки, бутилка вино след тежък работен ден.

Чакай този, който постоянно ще се старае да е в положителни връзки с твоите близки хора, тъй като знае какъв брой са значими те за теб.

Чакай този мъж, на който постоянно би споделила " Да ". Той ще седи против теб на масата и ще се смее на себе си, ще ти споделя какъв брой си красива, а ти ще му вярваш безусловно.

Чакай мъжа, който постоянно е държал на думата си.

Чакай оня, който в никакъв случай не се изморява да те целува по челото, даже и заран, когато очите ти са още затворени. Дори и вечер, преди да заспи и да се обърне на другата страна.

 есен обич iStock

Чакай мъжа, който постоянно е до теб и приказва с теб за бъдещето ви.

Чакай този мъж, тъй като в края на всяка кофти среща, всяко самотно прибиране вкъщи и всяко непрочетено известие, стои оня, който си заслужава.

Просто го изчакай.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР