БЗНС се противопостави остро на вандалския акт в Пловдив, където

...
БЗНС се противопостави остро на вандалския акт в Пловдив, където
Коментари Харесай

БЗНС осъди вандалски акт срещу паметна плоча на Никола Петков в Пловдив

Български земеделски народен съюз се опълчи остро на вандалския акт в Пловдив, където демонстративно беше разрушена паметната плоча на Никола Петков.

Наследниците на комунистическите безродници поругават паметта на един от най-достойните синове на България . И през днешния ден, когато се готвят да завоюват властта, някогашните комунисти и цялата задействана агентура на Държавна сигурност се опасяват и дават израз на своето настървение към загатна и делото на същинския демократ , отдал живота си в битката за самостоятелна и свободна България, пишат в своя позиция до медиите от Български земеделски народен съюз.

Когато предците на Българска социалистическа партия - Българска комунистическа партия и службите й предават България в ръцете на Съюз на съветските социалистически републики, рубладжиите (както са известни в българската политика подкупните проводници на съветските интереси) екзекутират други двама велики български мъже от рода Петкови - бащата Димитър Петков - смел опълченец от Шипка, министър ръководител, кмет на София, а след него и сина му Петко Д. Петков - парламентарист и български демократ. Накрая алените родоотстъпници унищожават и Никола Петков - водача на обединената съпротива, дръзнал да се опълчи против комунистическата тирания, посредством която Съюз на съветските социалистически републики окупира България и благодарение на българските комунисти я лишава за десетилетия от независимост, народна власт и самостоятелност , изясняват от Български земеделски народен съюз.

Те акцентират, че вандалският акт е гневна постъпка на страхливци и национални предатели. По думите им даже разрушен на части " Никола Петков ще продължи да бъде въодушевяващ исторически облик и обичан воин на генерации български демократи, до момента в който Българска комунистическа партия ще остане в паметта като партия, предложила България за 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики, а Българска социалистическа партия - като платените креатури на Кремъл в днешна България ".

От Български земеделски народен съюз са безапелационни, че политическата памет на нацията съхранява достойните облици като носители на традицията , духа и силата на българския дух, а комунистите във всичките им политически разновидности си остават предатели и продажници и преди, и след 1989г.

С вандалския си акт, поругавайки паметта на Никола Петков, те блестящо илюстрират какво би станало, в случай че допуснем някогашните комунисти и сътрудници на Държавна сигурност да овладеят страната, акцентират още в позицията си от Български земеделски народен съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР