Бюрото по труда в Лом обяви конкурси за трима експерти

...
Бюрото по труда в Лом обяви конкурси за трима експерти
Коментари Харесай

Търсят трима експерти за борба с безработицата в Монтанско

Бюрото по труда в Лом разгласи състезания за трима специалисти за битка с безработицата, научи BulNews.bg. Позициите са за старши специалист в отдела по посреднически услуги, за младши специалист в същия отдел и за младши специалист в отдела по дейна политика на пазара на труда.
Работата на старшия специалист е да осведоми и съветва търсещите работа лица и работодатели, да записва търсещите работа, както и да прави трудово ходатайство и действия по реализацията на схеми и стратегии за работа.
Основната месечна заплата за длъжността ще бъде сред 510 и 711 лв., а изискваната минимална степен на приключено обучение е „ бакалавър “ или V младши сан с най-малък професионален опит от една година. Необходимите спомагателни умения и квалификации са познания в региона на нормативните и поднормативни актове, свързани с активността на Агенцията по заетостта и териториалните й поделения.
Младшият експет в отдела за посреднически услуги ще работи във филиала в Брусарци. Той ще би трябвало да осведоми и съветва търсещите работа и работодателите. Основната месечна заплата за длъжността ще е от 510 до 613 лв., а изискваната минимална степен на приключено обучение е „ професионален бакалавър “ или V младши сан.
Третата свободна работна позиция – младши специалист в отдела по дейна политика на пазара на труда ще има задача да обслужва и поддържа автоматизираната осведомителна система в дирекцията по труда в Лом и филиалите. Задачите на индивидът, който ще заеме поста, са да осъществя стратегии и ограничения за претовареност и образование, включени в проекта за деяние и други. Основната месечна заплата за длъжността ще е от 510 до 613 лв., като изискваната минимална степен на приключено обучение е „ професионален бакалавър “ с V младши сан.
Конкурсите ще се проведат на два стадия – решение на тест и изявление.
Крайният период за подаване на документи за позициите е 17 април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР