БЮФОРТ, Южна Каролина — Един по един, бивши клиенти и

...
БЮФОРТ, Южна Каролина — Един по един, бивши клиенти и
Коментари Харесай

Алекс Мърдо осъден на 27 години затвор по дело за държавни финансови престъпления

БЮФОРТ, Южна Каролина — Един по един, някогашни клиенти и техни представители се скараха на опозорения юрист от Южна Каролина и наказан палач Алекс Мърдо на чуването му във вторник на съвсем две дузини обвинявания за финансови закононарушения, обвиняващи го, че е употребявал персоналните им взаимоотношения и най-уязвимите моменти, с цел да открадне пари, които им се дължат по право.

" Не рева поради това, от което си откраднал аз — рева за това, което той направи на всички. Тези деца. Тези хора умират ", сподели Джордан Джинкс, дълготраен другар на Мърдо, който го нае, откакто беше ранен в автомобилна злополука през 2016 година и му се дължаха към 150 000 $ населено място. „ Не желаех да пристигам тук и да те удрям, само че би трябвало да те попитам какво животно си? “

Друга жертва, възрастен наследник на Мърдоу починалата икономка, която умря след „ случай при попречване и рухване “ в дома на Murdaughs през 2018 година, сподели, че изпитва горест за това по какъв начин са се отнасяли към майка му.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР