Бялата тениска е от онези основни неща в гардероба, които

...
Бялата тениска е от онези основни неща в гардероба, които
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 20 страхотни бели тениски, с които ще освежите пролетния стайлинг

Бялата тениска е от тези съществени неща в дрешника, които напролет елементарно комбинираме както с, по този начин и с необятни панталони или красиви ефирни поли. Носим я даже и с грациозен костюм през работната седмица. Тогава нормално е изчистена, без щампи и няма значение, че сме заменили кецовете с високи токчета. Понякога е мъчно да се откри чисто бяла тениска от качествена материя, по тази причина през днешния ден ви демонстрираме няколко такива находки.

 Стартира 8 апр 2022 | След месеци обработка на стенограми и разработка на интерфейса, гражданската платформа " Стража " към този момент действа....
По-голямата част от селекцията ни обаче включва модели с както с ярки щапми, които този сезон се завръщат като тренд и се открояват в някои фешън сбирки. Някои от тях са артистични, други носят закачливи послания, а трети издават музикалния ни усет.

Нямаше по какъв начин да не се изкушим и от обичания ни воин Мики Маус с тениска, която ни припомня на един от стайлингите на от „ Сексът и градът “, когато тя я беше комбинирала със ярко. Е, бихме го изкопирали за следващ път.

Минималистични или не, надписите също не престават да бъдат настоящи. Но по някои тениски има толкоз красиви принтове, че сме подготвени за малко да ги пренебрегнем или просто да си вземем и от двата модела. Защото белите тениски в никакъв случай не са ни задоволителни, а толкоз елементарно освежават стайлинга ни през топлите месеци.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР