Бях подложена на сексуален тормоз от страна на датски режисьор.

...
Бях подложена на сексуален тормоз от страна на датски режисьор.
Коментари Харесай

Ларс фон Триер е искал секс от Бьорк?

Бях подложена на полов тормоз от страна на датски режисьор. Това написа исландската певица Бьорк във Фейсбук, съобщи ТАСС.

Изпълнителката от островната скандинавска страна не назова съответно име, само че медии незабавно допуснаха, че става дума за Ларс декор Триер. Той е единственият кинодеец от северноевропейското кралство, с който тя в миналото е работила и казусът е станал по време на фотосите на "Танцьорка в мрака ". Музикантката поради осъществяването на основната роля в лентата от 2000 година завоюва Златна палма на фестивала в Кан. По думите на певицата тя на няколко пъти е отказала да прави секс с декор Триер. В отговор той е насъскал целия екип против нея и музикантката е била принудена да се откаже от кино кариера.

Датчанинът пред медия от Копенхаген през днешния ден съобщи, че е имало спор сред него и изпълнителката на основната роля. Той обаче изрично отхвърли да е желал от Бьорк интимна непосредственост. "Аз доста харесах нейната актьорска работа, само че имахме доста препирни и това стана публично притежание ", добави декор Триер.

"Когато направих първата крачка като актриса, разбрах следното: доста режисьори употребяват дамите полово. Това е норма и никой от света на киното не си отваря устата против тази порочна процедура. Ние, всички, би трябвало да изкореним това зло ", добави Бьорк в обществената мрежа.

Публикацията на Бьорк стана на фона на абсурда с американския продуцент Харви Уайнстийн. Той бе упрекнат в полов тормоз над десетки актриси.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР