Бях обещал да дам път на нови хора, които да

...
Бях обещал да дам път на нови хора, които да
Коментари Харесай

Борисов: Защо ни мразят? Защото сме им оставили най-стабилната държава за всички времена за последните 30 г.

 " Бях заречен да дам път на нови хора, които да не нервират. Най-лесно е да откажеш среща, тъй като там би трябвало да дадеш причини. Връщаме мандата за сформиране на държавно управление. Приемам решенията на изпълнителната комисия. "  Това съобщи  министър председателят в оставка  онлайн във фейсбук.

" Революцията свърши за няколко дни. Видях, че първите решения бяха да си създадат заплатите над 10 000 лв.. Видях, че се върна най-порочната процедура - гласуването с непознати карти в Народно събрание. "

" Мутрите си вкараха юристите в Народното събрание. До обед техните адвокатски фирми ще пазят нарушителите и надлежно прокурорите ще пледират ".

" Защо ни ненавиждат? Защото сме им оставили най-стабилната страна за всички времена за последните 30 година Видяхте по какъв начин ослепително проф. Kостадин Ангелов отговори за пандемията. Няма нов щаб? Защо не го дават, за какво не понесат отговорност. Приемете им всичко и вижте, че няма по какъв начин да се оправят с това, което приказват - електронно гласоподаване. Подкрепете ги, само че ясно да обяснят какво ще се случва ".

" Te провалят всичко, до което се докопат. Надменни са към нас, а ги победихме. Те няма да създадат държавното управление. Страх ги е, няма да поемат отговорност. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР