Буйни къдрави коси, татуси, снимки по бански и фокус върху

...
Буйни къдрави коси, татуси, снимки по бански и фокус върху
Коментари Харесай

Щерката на президента Радев бие шута на Максим Генчев?

Буйни къдрави коси, татуси, фотоси по бански и фокус върху изкуството – Дарина Радева наподобява не се побира в рамки, даже в тези, налагани й по дифолт от политическата кариера на татко й – президентът Румен Радев. Той пък може и да не се стреми да лимитира артистичната й натура, нито свободата й да я показва.
Дарина закупи визия на бунтарка, откогато е студентка в НАТФИЗ. В комплект с естествената хубост и сантиментално лъчение, на които залага, младата актриса блестящо се отличава от клишето, към което доста нейни връстнички се стремят в днешно време. Това надали е чудно, поради че Дарина е мощно отдадена на театъра. И от профилите й в обществената мрежа наподобява, че животът й е изпълнен напълно от актьорството. Такова усещане основават даже дребното фрагменти, загатващи за персоналния й свят – срещи с другари, множеството са й състуденти в НАТФИЗ, занимателни моменти от подготовки, ексцентрични фотосесии измежду природата. С настояще гадже, за какъвто е апетитен мотошампионът Йоан Георгиев, няма фотоси. Няма и фрагменти с някогашен обичан, за каквото бе спряган Камен Златанов, синът на Зинаида Златанова, бивш заместител министър-председател и министър на правораздаването в държавното управление на Пламен Орешарски.

„ Ако няма спектакъл, то какво ще има?! Не знам. За нас изключително е доста значимо ”, сподели Дарина при една от дребното си медийни изяви напролет на предходната година. Тези дни наличието й в медиите е все задочно. Младата актриса, която дружно с брат си Георги е от брака на президента с първата му брачна половинка Гинка Кесякова, ненадейно стана център на внимание от страна на политически фигури. Това се случи, откакто бе припомнено, че Дарина е измежду обсъжданите актриси за ролята на кралица Теодора, втората брачна половинка на цар Иван Александър, във кино лентата „ 1349 ” на режисьора Максим Генчев. Вълната от мнения и последвала полемика на ръба на положителния звук в Народното събрание по отношение на вероятността таман Дарина да бъде определена за основна роля във филм, финансиран от Българска национална телевизия, бе предшествана от острата зрителска рецензия към лентата на Генчев „ Ботев ”, която бе излъчена в първите дни на годината в ефира на Българска национална телевизия. Във връзка с възможното присъединяване на Дарина в новия филм на Генчев, в парламентарната комисия по просвета и медии по тематиката бе изслушан Емил Кошлуков, а водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че ще алармира Съвет за електронни медии и изиска инспекция за спор на ползи. Президентът не закъсня с реакция. Той съобщи, че е приказвал с щерка си и от нейна страна няма стихотворец ангажимент, нито контракт за присъединяване във филм. „ Но аз се веселя, че моите деца избраха да останат, да учат и да се осъществят в България ”, съобщи Радев.

Според източник на „ Уикенд ” , президента е посъветвал дъщеря си да откаже ролята. Не е ясно какво ще реши обаче тя. В свое изявление пред „ Уикенд ” Максим Генчев заявява, че наследницата на президента сигурно ще взе участие в продукцията му.

Дарина от дребна обича да върви на спектакли и през днешния ден е най-малко един път седмично на спектакъл – с другари, с татко си, с майка си. Тя открива актьорството като свое предопределение, до момента в който е ученичка в 35-о СУ „ Добри Войников ”. В 9 клас Дарина и нейна другарка вземат решение да измислят пиеса, с която да се показват пред преподавателите в учебната актьорска школа „ Ле Страпонтен ”, с цел да заявят желанието си да се причислят към занятията. Мотивацията им била подхранена и опцията да се изявяват на сцена, както и от това, че трупата е франкофонска, а двете обичат френския език и го приказват сносно.

В пиесата, която създали, Дарина влезнала в ролята на мъж, смятайки, че по-добре може да го изиграе. С приятелката й впечатлили всички и били признати в школата. С пиеси, които приготвят в „ Ле Страпонтен ”, Дарина и съучениците й жънат доста триумфи на родни и интернационалните подиуми. Сред премиите им е „ Златна маска ” на 24-ия интернационален училищен франкофонски сценичен фестивал в Стара Загора. Гостували са на фестивала „ Варненско лято ”, както и на интернационалния сценичен фестивал на младите франкофони „ Амифран ” в Арад, Румъния, където трупата на 35-о учебно заведение е ходила общо три пъти. При последното посещение на младежите се присъединили близо 400 участници от 9 страни.

Изявите с групата, пътуванията, удовлетворението и гордостта, когато публиката стане на крайници и възторжените овации са измежду от най-прекрасните моменти от учебните години на Дарина. В „ Ле Страпонтен ” тя открива призванието си, среща доста другари, както и любовта. Говори се, че таман около вълненията, свързани с представленията, Дарина изпитва и първи сърдечни трепети. Обектът на възприятията й е малко по-големият от нея Камен Златанов, синът на някогашния министър Зинаида Златанова, който също е ученик на 35-о СУ „ Добри Войников ”.

Младите се залюбили около театъра, поради който прекарвали доста време в школата „ Ле Страпонтен ”, пътували за фестивали и споделяли мощни страсти от блестящите си театрални представяния. През лятото на 2019 година се говореше много интензивно за младата двойка. Споменаваше се за сантиментална почивка на родното Черономорие. Даже се появи и тяхна обща фотография от плажа. Не мина доста време по-късно и се чу, че са се разделили. Вероятната причина може да е, че пътищата им са се разминали. Камен не останал в София, а отпътувал да учи в чужбина. Дарина избрала да кандидатства в НАТФИЗ.

„ Човек с забавно мислене, забавна визия, мощна сила, дисциплинирана, високо стимулирана, готова за работа ” , по този начин я разказа доцент Пенко Господинов при своя медийна изява, когато Дарина бе призната в неговия клас в академията с топ триумф – на 8-място измежду 600 претенденти. Младата дама, която е третокурсничка по „ Актьорство за трагичен спектакъл ”, към този момент бележи първи триумфи и на сцената в академията. В края на предходната година класът на Пенко Господинов показа пред аудитория постановката на Самюел Бекет „ Отказал съм се, преди да се родя ”. През пролетта пък се появи тв репортаж за находчивостта, която Дарина и нейна състудентка показали, изпълнявайки поредна образователна задача. Двете пресъздали компликациите в всекидневието на доста възрастни хора. Показали ги посредством комедията. „ Модерният свят не се преценява със старите хора и всичко би трябвало да правят сами изключително, когато нямат деца и внуци, които да им оказват помощ. Те остават сами в този свят и дори светофарите не са задоволително дълги, с цел да могат да пресекат. И се чудят първо медикаменти ли да си купят или да се нахранят за месеца ”, разсъждава дъщерята на президента в тв репортажа, отдаден на работата на класа на Пенко Господинов.

В материала бе упомената и постановката им „ Гласовете на Чернобил ”, основана по книгата на Светлана Алексиевич „ Чернобилска молитва ”. Винаги, когато се написа за актьорските изяви на младата дама, се загатва, че татко й – президентът Румен Радев, е измежду най-редовните фенове на студентските спектакли и нормално гледа от последния ред.

Дарина Радева притегля внимание освен с актьорските си изяви, а и със свободолюбивостта си. По-възрастните поддръжници на татко й евентуално биха били скандализирани от някои фотоси на младата актриса в обществената мрежа. Има такива, за които Дарина театралничи в изрязан бански, с рокля, легнала на пътното платно и с цигара в ръка, в банята, увила къдриците си в забрадка... От един от фрагментите й през лятото на предходната година пък стана ясно, че Дарина към този момент има и татуировки. Къдрокосата хубавица е с изрисуван бор на дясната си ръка, а на лявата проличава надпис. Татус има и сред гърдите си. Според някои си е нарисувала птица.

Красавицата е и надарена певица, стана ясно през лятото на предходната година. Тогава Дарина направи кавър на обичана ария – „ Another love ” на Том Одел. Снима и клип, с който провокира бурни реакции на утвърждение в обществената мрежа. „ Нещо от душата за душата ”, написа Дарина към видеото. Наред с музикалния й гений, по това време мощно се разясниха и връзките й с мотошампиона Йоан Георгиев. След като в един миг през предишното лято се загатваше за разлъка, при започване на декември отново се заприказва за възможната им връзка. В момента двамата са дружно и са щастливи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР