Буйната растителност и храсти, които затрудняваха видимостта и придвижването около

...
Буйната растителност и храсти, които затрудняваха видимостта и придвижването около
Коментари Харесай

Вижте как светна едно районно на полицията

Буйната растителност и шубраци, които затрудняваха видимостта и напредването към постройката на Районно ръководство - Разград, са отстранени.

Това оповестяват от пресцентъра на ОДМВР – Разград.

Дейностите по почистването и облагородяването на региона бяха осъществени по молба на шефа на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

Със съдействието на кмета на община Разград доктор Валентин Василев, в петък чиновници на Оперативна програма "Паркстрой " окастриха и окосиха тревните площи по подстъпите към постройката, в която се обитават Районното ръководство и бранш "Пътна полиция ".

Теренът бе обработен с моторни триони, моторни коси и бобкат. Общо 7 души от общинското дружество почистиха мястото за ден.

В идващите дни дейностите по облагородяването и извозването на тревната маса ще продължат, с цел да стане регионът комфортен за прилагане от полицейските чиновници и жителите, които посещават институцията.
 Вижте по какъв начин светна едно районно на полицията (СНИМКИ) фотография #1  Вижте по какъв начин светна едно районно на полицията (СНИМКИ) фотография #2
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР