Бутаницата в хранителните магазини за Нова година започна. Това установи

...
Бутаницата в хранителните магазини за Нова година започна. Това установи
Коментари Харесай

Бутаницата по хранителните магазини започна, в голяма верига устройствата за плащане с карта блокираха, опашките са страшно дълги!

Бутаницата в питателните магазини за Нова година стартира. Това откри инспекция на кореспондент на Sofia24.bg . Най-много хора има на витрините с подготвени салати, сирена и алкохол. 

Касите не могат да смогнат на тълпите от хора и даже в един от обектите на " Лидъл " в столицата заплащането с карта представляваше огромен проблем. Устройствата отхвърлиха и хората бяха принудени да заплащат единствено в кеш. Това обаче се оказа спънка, тъй като множеството столичани и посетители на града не бяха готови с пари в брой и опашките станаха километрични.

Някои хора се отхвърлиха от покупките си и ги оставиха на касата, други продължиха чакането си изнервено. На фона на инфлацията и повишените цени хората не купуваха доста артикули. Взимаха единствено най-необходимото - зеленчуци за салата, месо и естествено - няма по какъв начин да се пропусне шампанското за празничната нощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР