Бурята снощи отне живота на 55-годишен мъж в Долни Богров.

...
Бурята снощи отне живота на 55-годишен мъж в Долни Богров.
Коментари Харесай

Буря отне живота на 55-годишен мъж в Долни Богров

Бурята нощес лиши живота на 55-годишен мъж в Долни Богров. Жена на 50 години е настанена в тежко положение в болница „ Света Ана “, заяви за „ Хоризонт “ представителят на Центъра за незабавна здравна помощ в София Катя Сунгарска.

Сигналът за бедстващи хора в Долни Богров е постъпил късно нощес на телефон 112. Две коли за спешна помощ са тръгнали незабавно към мястото. 

„ В Долни Богров против едно от езерцата, което назовават „ Гьола “, очевидно са били на палатка 55-годишен мъж и 50-годишна жена, когато се случва този случай, клон е паднал до палатката или върху палатката, не мога да бъда точна. Мъжът е на 55 години и е умрял на място за жалост, дамата е 50-годишна с голям брой пострадвания, в тежко положение. Откарана е в противошоковата зала на „ Света Ана “, сподели Катя Сунгарска.

„ Сега в централата на Бърза помощ на Сточна гара също имаше случай, популярност богу, въпреки и на косъм се размина без трагични последици. Голям клон се е отчупил и е паднал директно до колите за спешна помощ, под навеса, в който държим колите за спешна помощ. Имало е и няколко индивида, които са се крили от бурята. За малко да стане тежък случай. Слава богу пожарната се е отзовала незабавно, нарязала е клона, така  че към този момент не съставлява заплаха “, заяви още представителят на Центъра за незабавна здравна помощ в София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР