Буря в интернет предизвика избора на новата Мис България през

...
Буря в интернет предизвика избора на новата Мис България през
Коментари Харесай

Новата Мис България-пълен потрес

Буря в интернет провокира избора на новата Мис България през уикенда, откакто хиляди българи се ужасиха от външния й тип. С короната за най-красива нашенка се окичи Тамара Георгиева от София. Тя завоюва 28-ото издание на състезанието "Мис България " в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с фешън дизайн.



Снимки от състезанието, на които проличава несъразмерно големия й нос и много бръчки, които не прилягат на миска възбудиха възмущението на Facebook. Много от хората с профили в мрежата съпоставиха безспорния триумф на Гришо с излагацията на състезанието и я дефинираха като несъвместима едно с друго. „ Бабооо, за какво ти е толкоз дълъг носа?”, майтапят се с приказката за Червената шапчица българи в постове под фотосите на новата най-красива българка. „ След Анита Мейзер?!!! Кой сподели, че българките са красиви?!”, написа Дани Златанчева. „ Като орлица”, заключава Антон Иванов.


Вице Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентката по Българска лингвистика Габриела Топалова от Пловдив.

Подгласничките ще показват България на интернационалните състезания Miss Globe и Miss Bikini International, а победителката – на международния край Miss Planet.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР