Бурна любов, бебе и бърза раздяла след това - този

...
Бурна любов, бебе и бърза раздяла след това - този
Коментари Харесай

Венци Венц се развежда с хубавата Мая

Бурна обич, бебе и бърза разлъка по-късно - този сюжет май става все по-често срещан в родния елит, а следващото удостоверение за това е артистът Венци Венц, част от музикалното дуо " Павел и Венци Венц ", който се раздели изненадващо с половинката си Мая Вангелова.

С красивата брюнетка, която роди предишния август наследник на изпълнителя, приказката явно е завършила, а повода е освен тревиална, само че и много изтъркана към този момент - несходство в характерите. При все, че двамата са имали задоволително време да схванат това и преди да се оженят и да станат семейство...

 undefined

От месеци насам младите родители не се схващат и непрекъснати кавги съпътстват всекидневието им. В последна сметка вземат решение да се разделят и това се случва по-малко от година, откакто на бял свят се появи синът им Ноа.

Според техни близки щастието бързо е напуснало дома им, като мнозина от тях подозират, че причина не са единствено разликите посред им, а и бурния живот на артиста, който постоянно пътувал и се срещал с фен масата си, написа " Галерия ".

Известно е, че Венци Венц е човек на живота, обича да се забавлява през лятото и не отхвърля задължения, изключително в случай че му носят и дивиденти в работен проект. Неотдавна с колегата му на сцена се снабдиха с домашно студио, поместено в дома на Павката. Извън тандема, той показа, че мечтае за соло кариера и желае да осъществя това, което постоянно музата му диктува.

В началото артистичният живот изглеждал привлекателен за Мая, която обаче по-късно осъзнала, че макар голямата помощ на Венци - тя има своите съществени отговорности, само че съчетани с неналичието на споделени моменти с обичания, се оказали по-скоро отрицателно отклоняване от другояче обещанията за благополучен фамилен живот. Към момента за разлъката знаят единствено най-близките им другари, като се чака самият Венци да разгласи новината в ефирен ефир.

Припомняме, че изпълнителят има и щерка - Агуая, с която го подари някогашната му възлюбена Мелани, която към днешна дата съзнателно страни от медийното внимание.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР