Burger King стартира гама от бургер менюта, която се фокусира

...
Burger King стартира гама от бургер менюта, която се фокусира
Коментари Харесай

Burger King въвежда ограничена серия от мрачни менюта с благородна кауза

Burger King започва гама от бургер менюта, която се концентрира върху същинските настроения. Веригата за бързо хранене вкарва редица кутии, наречени "истински ястия ", измежду които Pissed Meal, Blue Meal, Salty Meal, Yaaas Meal и DGAF във връзка месеца на осведоменост за психологичното здраве през май. Лимитираната серия ще бъде налична в Остин, Сиатъл, Маями, Лос Анджелис и Ню Йорк.

"Веригата заведения за хранене Burger King схваща, че никой не е благополучен от самото начало. Ето за какво молим посетителите си да си поръчат меню, въз основата на това, което усещат, " обявиха от компанията. "Използвайки интернационално известната си известност, ние разпространяваме в международен мащаб информация за значимостта на психологичното здраве. Burger King вкарва по този начин нужната информираност за тази значима и сериозна полемика и осведоми клиентите си, че не е добре да се усещат зле. "

Освен, че покачват осведомеността за проблемите на психологичното здраве, гамата от бургер менюта също по този начин се насочва към главния съперник на веригата за бързо хранене McDonald’s и техните детски менюта Happy Meals. Burger King пусна рекламен клип, показващ монтажа на хора в разнообразни прочувствени положения, употребявайки мотото: "Никой не е благополучен от самото начало. И това е ОК. "

Веригата Burger King си партнира в тази акция с организацията Mental Health America. Нейният президент и основен изпълнителен шеф Пол Джионфридо означи: "Макар, че не всички ще асоциират връзка сред бързото хранене и психологичното здраве, Mental Health America има вяра, че провокирането на диалози по тематиката във всички общности ще помогне да бъдат открити в по-ранен стадий психологичните болести преди настъпването на по-тежки признаци. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР