Бургазлийката Станислава Андреева е българката, която ще представи страната ни

...
Бургазлийката Станислава Андреева е българката, която ще представи страната ни
Коментари Харесай

Станислава с напомпаните знойни устни и главозамайващи балкони и задни части ще ни представя на Mrs. Planet 2017

Бургазлийката Станислава Андреева е българката, която ще показа страната ни на интернационалния конкурс Mrs. Planet 2017. Това оповестява Ваня Кирова, представяща се за Ивент управител и организаторка на състезания за хубост на територията на Бургас.

Станислава Андреева

Красавицата с напомпани знойни устни и главозамайващи балкони и задни елементи е била определена за любимка при започване на тази година като " лице на публиката " в състезанието " Мисис Бургас ". 25-годишната дългокоса перла е единствената българка в състезанието за омъжени дами, акцентира Кирова в прессъобщение до медиите.

Осмото издание на конкуренцията за хубост събира в София дами от над 10 страни - Филипини, Монголия, Индия, Украйна, Испания, Армения, Русия, България, Виетнам, Грузия, Гърция и други под екологичната идея „ Green planet “- да запазим планетата чиста за нашите деца!

Финалът на състезанието е на 24-ти ноември в София.

Той ще премине в няколко тура: Атрактивно разкриване в Еко-костюми, показване в национални носии, тур на гениите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетата, другарството сред другите страни на основата на хубостта и толерантността.



Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР