Бургаският районен съд току-що оповести мотивите си за налагането на

...
Бургаският районен съд току-що оповести мотивите си за налагането на
Коментари Харесай

Ортак на Митьо Очите загази здраво

Бургаският областен съд преди малко оповести претекстовете си за налагането на непрекъсната мярка на именитата фигура от ъндърграунда Теодор Константинов-Мустака, който бе задържан в неделя сутринта при спецакция на криминалистите, написа flagman.bg.

Както БЛИЦ към този момент писа против някогашния съмишленик на Митьо Очите са повдигнати 9 обвинявания – за склоняване и насила на девойки да оферират полови услуги в еротичния бар „ Табу “, стопанисван от Мустака.

Още на вчерашното съвещание стана ясно, че показания са дали част от работещите в нощното заведение.

Други обаче застават твърдо зад шефа си. Вчера в Районния съд на Бургас се появиха 5 девойки, които настояват, че са танцьорки и никой не бил ги принуждавал да проституират.

Според тях в бара не се предложили секс услуги, а единствено еротични. Сред тях „ вибратор шоу “ – за 90 лв., „ лесбо шоу “- 169 лв. и т.нат.

Няколко девойки са дали показания, с които са заковали Теодор Константинов. Именно поради това и Районният съд приема, че са налице задоволително доказателства против Мустака.

Според магистратите, в случай че е на независимост той освен може да извърши ново закононарушение, само че и да притисне свидетелките, които са дали показания против него.

БЛИЦ напомня, че Теодор Константинов е измежду знаковите фигури от бургаския ъндърграунд.

Той има няколко присъди зад тила си, лежал е в пандиза, само че към днешна дата се води оправдан. Преди 15-ина години гравитираше в обкръжението на Митьо Очите, работеше за Румен Димитров-Психото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР