Burgas24.bg Думите на Мустафа Мустафа, че няма да напусне страната и

...
Burgas24.bg
Думите на Мустафа Мустафа, че няма да напусне страната и
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Мустафа, който уби две млади момчета на пътя край Айтос

 Burgas24.bg Думите на Мустафа Мустафа, че няма да напусне страната и че съжалява за тежката злополука край Айтос не трогнаха съда и той остава зад решетките, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

20-годишният водач, поради който починаха две млади момчета, а трето получи съществени травми, през днешния ден изиска да бъде пуснат под домакински арест, който да изтърпи в къщата му в айтоското село Чукарка. " Не желаех по този начин да стане, те са ми родственици. Искам да съм на мястото на моите починали братовчеди. Ще направя всичко за роднините им. Няма да излизам в чужбина, ще си остана на село ", сподели през днешния ден пред съда Мустафа.

За породената злополука Мустафа може да лежи от 3 до 15 години в пандиза. Той живеел във Франция последните години. Именно за това прокуратурата смята, че той може да се укрие в страната или в чужбина. Има и действителна заплаха да извърши друго закононарушение.

 Защитата на Мустафа изиска по-лека мярка за неотклонение. Според юриста му няма заплаха да се укрие в чужбина и би могло да му се забрани да излиза отвън рамките на България. Той настоя мярката на Мустафа да бъде изменена в домакински арест.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР