Ужасени пътници си спомнят вкаменяващия момент, когато полет на Singapore

...
Ужасени пътници си спомнят вкаменяващия момент, когато полет на Singapore
Коментари Харесай

Ужасени пътници си спомнят момента на „драматично падане“ на смъртоносния полет на Singapore Airlines: „Ужасно изживяване“

Ужасени пасажери си спомнят вкаменяващия миг, когато полет на Singapore Airlines падна ненадейно заради турбуленция във вторник – оставяйки един човек умрял и други оцапан с кръв и фрапантен от болежка.

Онези на борда на самолета Boeing 777 споделиха, че на процедура не е имало предизвестие, преди самолетът да направи „ трагично рухване “ по маршрута от Лондон за Сингапур във вторник следобяд.

„ Всички, които седяха и не носеха защитни колани, бяха изстреляни неотложно в тавана, някои хора удариха главите си в багажните кабини над тях и го надупчиха, те удариха местата, където има светлини и маски, и пробиха напряко през него, “ Джафран Азмир, сподели 28-годишен студент.

„ Имаше доста пострадвания на гръбнака и главата “, добави той.

Друг пасажер, Андрю Дейвис, си спомни по какъв начин хората с здравно обучение обезверено се опитваха да окажат помощ - в това число на 73-годишния британец, който умря на борда, откакто управляващите споделиха, че е получил инфаркт.

„ Сърцето ми е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР