Burgas24.bg. Борислав за жестокото убийство на сестра си: Пиеше от

...
Burgas24.bg. Борислав за жестокото убийство на сестра си: Пиеше от
Коментари Харесай

Боби Хлебаря получил предложение за брак в ареста! Измениха му мярката заради диабет

Burgas24.bg.

Борислав за жестокото ликвидиране на сестра си: Пиеше от 16-годишна, доста пъти я връщах от оня свят!

Жестът е пристигнал малко, откакто се е разиграла нещастието, белязала както неговия живот, по този начин и на цялото му семейство. Майката на детенцето му направила ексцентричната стъпка още до момента в който обичаният й е бил зад решетките, а бракът сред двамата е подписан малко по-късно, когато той към този момент е под домакински арест.

Борислав с нова версия за убийството на сестра си: Заплашиха, че ще банкрутират бизнеса ми, в случай че не призная!

Днес Бургаският областен съд още веднъж промени мярката за неотклонение на Борислав. Искането бе импортирано поради влошеното здравословно положение на подсъдимия, който страда от диабет, а арбитър Стефан Стойков смени домашния арест с подписка.

Само в Burgas24.bg: Разтърсващата изповед на Павлина: Дъщеря ми е мъртва, а за гибелта й набеждават сина ми! Не мога да го приема

Припомняме, че процесът против Хлебаря започва при започване на  тази година след неколкократно отсрочване с чуване на очевидци и движимости лица. Стоянов изрази остро противоречие с оценката на патоанатома Косьо Янков и разкри пред наш кореспондент, че е прекомерно евентуално да изиска назначението на нова експертиза.

Цялото изявление с Борислав Стоянов гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР