Бургас. За седма поредна година най-големият жилищен комплекс на Бургас

...
Бургас. За седма поредна година най-големият жилищен комплекс на Бургас
Коментари Харесай

Бургас: „Меден рудник” ще отпразнува своя празник с фолклорна музика, детски игри и народни борби

Бургас. За седма поредна година най-големият жилищен комплекс на Бургас ще означи с забавни събития своя празник, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Традиционен уредник е Народно читалище " Паисий Хилендарски 1928 " и локален Инициативен цивилен комитет, с финансовата поддръжка на Община Бургас.
През цялата идна събота, 16 септември, комплексът ще бъде огласен от песни и смях. От 10.30 часа в парка до блок 128 стартира детско шоу " Смехоран " - занимателни игри за всички малчугани. В 12.00 часа венци и цветя ще бъдат поднесени от признателни бургазлии при паметната плоча на създателите на " Меден рудник " в двора на ОУ " Найден Геров ".
Истинското забавление стартира в 16.00 часа с осъществявания на пенсионерски клубове от комплекса. След тях ще чуем надарените гайдари от музикалната школа при Народно читалище " Паисий Хилендарски 1928 ", с началник Георги Миронски. За положителното въодушевление ще се погрижи и фолклорен танцов клуб " Пламък ".
От 17.00 часа артистите от фолклорен отбор " Странджа " ще пренесат присъстващите в магията на българския фолклор. В 18.00 часа празничната стратегия продължава с концерт на оркестър " Стралджа ", с началник Матю Добрев, и националните певици Жечка Сланинкова, Катя Георгиева, Ваня Дженезова и специфичният посетител Ваня Вълкова.
На 17 септември (неделя) празникът продължава от 10.00 часа с шампионат по битка с присъединяване на млади гении. Място на осъществяване: к-с " Меден рудник ", пред бл. 128.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР