Бургас трбва да се развива в няколко направления за да

...
Бургас трбва да се развива в няколко направления за да
Коментари Харесай

Тодор Ангелов е кандидатът за кмет на Възраждане

" Бургас трбва да се развива в няколко посоки с цел да може да се задържат в него младежите, които не престават да го напущат. Имаме детайлно направена стратегия, по която съм подготвен да работя. В нея съм заложил на цели измежду, които са опазването на здравето,развитието на туризма, културната стратегия и стимулиранетона бизнеса и най-много на образованите фамилии да основават повече деца.Екологията и основаването на по-зелена среда в града ни е моя персонална идея ",. Това сподели лидерът на тракийско сдружение " Екзарх Антим Първи " - Тодор Ангелов, който през днешния ден беше разгласен като кандидатза кмет на Бургас отпартия " Възраждане " за идните локални избори.

Той беше показан от народнияпредставител - Цончо Ганев, който дружно с Ангелов ис сътрудника си в Народно събрание - Борис Аладжов оповестиха в Бургас тактиката на партията за идния избор на несен.

Сред решенията на партията са да не се позволяват обединения в нито една община в страната. В листата от 51 души обаче може да има място за жители с позиции и визии аналогични с тези на " Възраждане ". Амбицията им е в локалния парламент на Бургас да влязат най-малко 11 души. " Възраждане " ще има претенденти и листи във всяка община в Бургаска област. По думите наЦончо Ганев желаниеза договаряния, взаимно явяване на локалните избори и за обединения е имало от доста партии, само че те са били изрично отказани. " Ние имаме яснавизия за развиване на Бургас и на всеки един град в България и не не сме подготвени за взаимни отстъпки с приципи ", сподели още депутатът.

Цончо Ганевопредели Тодор Ангеловкато пореден човек с престиж, ясно изразени позиции по публични и обществени тематики през годините, член на " Възраждане " от 4 години.

Повече по тематиката, чуйте в звуковия файл от Цончо Ганев и Тодор Ангелов:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР