Бургас. Rinker Youth Challenge е най-новата програма на Център Ринкър“

...
Бургас. Rinker Youth Challenge е най-новата програма на Център Ринкър“
Коментари Харесай

Бургас: Rinker Youth Challenge ще подпомогне 500 млади хора да развият предприемачески светоглед

Бургас. Rinker Youth Challenge е най-новата стратегия на Център „ Ринкър “ на Фондация BCause и се реализира с поддръжката на Citi Foundation. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Програмата цели да поддържа развиването на предприемачески мироглед и лидерски умения измежду младежите, да ги въодушеви и приготви за триумф в предприемаческите им хрумвания или в кариерата. Четирите най-хубави хрумвания ще получат безплатно стартово финансиране в размер на 20 000 лева Програмата ще бъде показана в Бургас на 19 януари в Хамалогика от 14.00 ч. до 19.00 ч., като входът е свободен. Тогава бургазлии ще могат да се срещнат с програмата и изискванията за кандидатстване и ще се срещнат с няколко вдъхновяващи бизнесмени – Дарин Маджаров от Уча.се, Александър Хубчев от littlegg, Антон Пенчев и Калоян Коев отBeer Bastards. Подкрепата на Фондация Citi е в границите на самодейността Pathways to Progress (Пътеки към прогреса), която цели да помогне на младежите да придобият познания и умения да започват собствен бизнес, както и да развият предприемаческо мислене, належащо за сполучлива реализация на трудовия пазар през 21 век. Програмата ще работи с повече от 500 младежи от огромните академични центрове. За да доближи до повече младежи, Фондация BCause провежда 5 районни форума „ Влез в Предизвикателството! “.
Форумите „ Влез в предизвикването! “ са еднодневна интерактивна среща на Център „ Ринкър “ с младежи, които имат планове или интерес към предприемачеството и устойчивите обществени планове. Участниците ги чакат разкази на към този момент стартирали бизнесмени, образования, шерване и работа по хрумвания с хора със сходни ползи, представяне и противоположна връзка и никакво стоене на едно място – в дословен и метафоричен смисъл. Участието във форумите е свободно и гратис, само че изисква регистрация. Включването в идващите стадии – 3-дневен лагер „ Миксер “ и следващ натоварен Акселератор, ще става с кандидатстване и асортимент. Преминалите сполучливо всички стъпки на програмата ще се изправят пред журито, с цел да ги убедят и завоюват 4 финансови награди, с които да стартират реализирането на проектите си. В сложното начало ще ги поддържат и ментори.
Пълната информация за включване в обособените стадии на програмата има на www.rinkercentre.org. „ С поддръжката на Сити продължаваме да откриваме и поддържаме жизнеспособни предприемачески хрумвания със обществен резултат. Младежите ще работят по рационализиране на инициативността си и ще развият доста меки умения с приложение в кариерата, в житейски проект и въобще в построяването на личността им “, съобщи Елица Баракова, шеф на Фондация BCause.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР