Бургас. Първи подгласник в приключилото преди дни в Кранево Републиканско

...
Бургас. Първи подгласник в приключилото преди дни в Кранево Републиканско
Коментари Харесай

Отборът на ОДМВР - Бургас завоюва почетно място на Републиканско първенство по плуване за служители на МВР

Бургас. Първи подгласник в завършилото преди дни в Кранево Републиканско състезание по плуване за чиновници на Министерство на вътрешните работи е тимът на Бургаската полицейска дирекция, воден от старши служител на реда Кирил Ватев от Второ Районно ръководство – Бургас. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас .

В тима участваха 11 чиновници на ОДМВР – Бургас от разнообразни структурни звена (петима мъже и шест жени), които бяха отличени с общо 42 медала. Тази година тима на крайморската дирекция бе запълнен с трима нови състезатели – Ванина Георгиева, Ани Димчева и Жеко Михалев. И за тримата присъединяване в влиятелното съревнование бе голямо предизвикателство, само че те по достолепие опазиха името си на едни от най-хубавите плувци измежду чиновниците от Министерство на вътрешните работи.

В Републиканското състезание се включиха 70 чиновници на вътрешното ведомство, като призовото място отиде в Академия на Министерство на вътрешните работи. Състезателите премериха сили в седем самостоятелни дисциплини, както и в щафетното плуване. Капитанът на тима на Бургас – старши служител на реда Кирил Ватев взе участие и в седемте самостоятелни провокации, както и в трите щафети, завоювайки общо 10 медала. Той акцентира: „ Постиженията на бургаските състезатели бяха повече от отлични. Ще продължим да се борим и за първото място в идните надпревари. За задачата би трябвало да наблегнем на повече тренировки и стиковка в тима. Особено значимо при завършилото Републиканско съревнование бе представянето ни в женската смесена щафета – там показахме, че упоритостта и финалния спринт на Ванина Георгиева обърнаха резултата и класирането, тъй че да е в интерес на бургаския тим ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР