Бургас. Община Бургас пуска от днес своите първи стикери във

...
Бургас. Община Бургас пуска от днес своите първи стикери във
Коментари Харесай

Бургас: Общината пуска от днес своите първи стикери във Viber

Бургас. Община Бургас пуска от през днешния ден своите първи стикери във Viber - едно от водещите приложения за връзка по целия свят. Бургазлии и другари на града ще могат да предават своите усеща и настроения на околните си посредством 12 занимателни стикера на морска тема, като по този метод ще разпространяват града като туристическа дестинация. Това оповестиха от Общината .
Община Бургас е първата в България, която употребява Viber, с цел да означи основно събитие за района, каквото е семейството на интернационалната самодейност Европейски морски ден (31 май - 1 юни 2018).
Началото на всеобщата замяна на бургаските Viber стикери бе обещано при откриването на хакатон " Цифровият град и аз " в наличието на комисаря по въпросите на цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел.
Цялата последваща седмица е отдадена на събития и планове, свързани с морската тема и основната самодейност на Интегрираната морска политика на Европейски Съюз. Това е " седмицата на Бургас " в Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, в която градът ще семейства събитие, проведено взаимно с Комитета на районите и срещата на високо ниво на министрите от черноморските страни, както и многочислените начинания от програмата на Морския фестивал.
Viber се употребява от близо 1 милиард консуматори по целия свят, а водещата задача на приложението е да им оказва помощ да поддържат връзка елементарно и свободно като в това време подсигурява неповторимо наличие. Цветните, занимателни и остроумни стикери на Viber са едно от най-използваните средства за изложение, за 60 секунди във Viber се изпращат над 300 000 стикера по целия свят.
Забавните картинки са дело на екип от млади дизайнери, програмисти, аниматори, фотографи, хора, които обичат града си и са обединени към концепцията на ИКТ Клъстер Бургас, интензивно подкрепена от Община Бургас и общинско сдружение " Иновационни системи - Бургас " ЕООД.
Според основателите на бургаските Viber стикери, концепцията и нейната сполучлива реализация са едно намигане към сериозния живот и мотив за още една усмивка.
Стикерите на български изтеглете от тук - https://vb.me/burgas2018_stickers.
Стикерите на британски изтеглете от тук - https://vb.me/burgas2018_stickers_eng.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР