Бургас. Лиричната комедия в пет епизода Прелестите на изневярата ще

...
Бургас. Лиричната комедия в пет епизода Прелестите на изневярата ще
Коментари Харесай

В Бургас премиерата на лиричната комедия Прелестите на изневярата ще бъде на 10 декември

Бургас. Лиричната комедия в пет епизода " Прелестите на изневярата " ще има своята бургаска премиера на 10 декември от 19 часа на сцената на Държавна опера. Билети се продават на каса " Часовника ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .

Публиката може да чака доста смях и малко или напълно никакво морализаторство. Режисьорът залага една огромна изненада в героите, дръзнали да търсят прелестите на " неразрешения плод " - сладостен бонбон ли е изневярата или спукан балон? Може би проба, опит? Самият създател на пиесата Валентин Красногоров е дал своята тенденция: лирична комедия в пет епизода. Режисьорът разполага с класни артисти, които могат да изиграят всичко. В първия епизод Миленка Сотирова и Кольо Стойков поставят " заешките уши " на изневярата със страха от разкриването на любовниците в непознатата квартира и слагат фарсово начало на целия театър. Какво се случва нататък, вижте сами.

" Прелестите на изневярата " ще притегли феновете освен с екстравагантното заглавие, само че и с достолепията на спектакъла и неговите основатели.

Участват: Миленка Сотирова и Кольо Стайков в " Прелестите на изневярата " ; Кольо Стайков и Елена Азалова в " Ние в никакъв случай не се караме " ; Илина Илиева и Иван Калошев в " Такива ми ти работи " ; Иван Калошев и Миленка Сотирова в " Семейни подиуми " ; Елена Азалова и Илина Илиева в " Женска орис ". Постановка и акомодация: Христофор Недков. Сценография и костюми: Мария Диманова. Музикална среда и пластика: Анна Мария Недкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР