Бургас. Жени ГЕРБ организират фотоконкурс в Бургас, съобщиха от пресцентъра

...
Бургас. Жени ГЕРБ организират фотоконкурс в Бургас, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Бургас: Жени ГЕРБ организират фотоконкурс

Бургас. Жени ГЕРБ провеждат фотоконкурс в Бургас, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Всички сме чували максимата, че зад всеки съумял мъж стои една забележителна жена. Това е музата, която кара и мъжете, и дамите да се обръщат след нея. Музата, въодушевила гения. Музата, трансформирала хода на историята ни. Има ли я в Бургас?!
Заемете позиция и уловете мига - Жени ГЕРБ ви канят да участвате във фотоконкурс, въодушевен от силата на дамата в актуалното общество и в частност – европейката, която гордо крачи в един от най-хубавите градове за живеене, точно Бургас. Темата на състезанието дава необятно поле за изява. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат освен красивите дами, само че и тези, чиито взор, жестове, походка, чувство за жанр, мощ на духа ви карат да се обърнете обратно и да въздъхнете с приятното чувство, че сте част от този град. Уловете тези мигове във вашите фрагменти.
Конкурсът „ Бургаски фотообектив към европейската жена ” ще се организира в границите на три седмици - до 01.11.2017 година След завършването на фотоконкурса ще бъде показана фотоизложба с най-хубавите произведения. Снимките ще бъдат разпечатани в размер 60х40 см.

Условия на състезанието са следнитe:
- Снимките в цялостния им размер могат да бъдат изпращани на е-мейл адрес [email protected], ние ще ги слагаме в особено основаната за тази цел изложба в нашата Facebook страница – Жени ГЕРБ;
- Всеки може да взе участие с до 10 броя снимки;
- Конкурсът не е неизвестен и няма възрастови ограничения;
- Участниците би трябвало да подсигуряват, че са създатели на изображенията, с които вземат участие във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях;
- Необходимо е създателите да имат подготвеност да ни показват недопечен файл, с цел да потвърдят своето авторство;
- Авторите, чийто произведения са попаднали в крайната селекция за изложбата, би трябвало да изпратят файловете с висока резолюция (не по-малко от 4000px по дългата страна), подготвени за щемпел. Към файловете би трябвало да има име на създателя и заглавие на фотографията, в случай че има такова;
- При оценяването на изображенията, ще се вземат и поради броя на харесванията в страницата ни във Facebook, само че няма да са водещи за крайния резултат.
След привършване на състезанието „ Бургаски фотообектив към европейската жена ” жури в състав Ники Динов, Диана Йорданова и Ева Михалева ще избере три фотографии от галерията на състезанието всред 30-е фотоси с най-голям рейтинг. При откриването на фотоизложбата журито ще разгласи своя избор.
Награждаването и изложбата ще се състоят на 6 ноември в Културен център Морско Казино.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР