Бургас. Десет рок групи очакват своята публика тази неделя, 30

...
Бургас. Десет рок групи очакват своята публика тази неделя, 30
Коментари Харесай

Бургас: Десет рок групи очакват своята публика на Джулай морнинг

Бургас. Десет рок групи чакат своята аудитория тази неделя, 30 юни, от 18.00 часа на сцената до Моста в Бургас. Купонът на плажа е обезпечен с наличието на невероятните музиканти от групата " Jeremy? ". Освен техните хитови части, за радостното и хипарско въодушевление ще се погрижат артистът Филип Аврамов и блусарската му група " Джинджифил ", като тази година към тях ще се причисли и небезивестният Калин Вельов. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят онлайн премиера на част от частите в идния трети албум на обичаната бургаска група " Силует ". Още една тайфа със мощно женско наличие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път - това е група " Sewi ", които обратно на упованията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с истинската си музика.
И това не е всичко - момчетата, които в последно време впечатляват бг меломаните - " Saint elecrics " - ще ни показват музиката си в дребните часове на 1-ви юли. " Свежарите " от група " Rewind ", с изключение на радостно въодушевление, ще показват на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в утринните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и локалните групи " Red light destrict project " и " Феникс ".
И този път Община Бургас се е погрижила да достави на място дърва за огрев за всеки меломан, който желае да направи престоя си на плажа оптимално прелестен.
За сигурността на всички присъстващи на плажа ще има спасители, защита, здравно лице и полицейско наблюдаване, само че все пак уредниците молят да бъдете деликатни както към себе си, по този начин и към близките.
Летният рок фестивал " Джулай морнинг " в морския град се провежда за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група " Силует " - Марияна Добрева.
Програмата е оповестена тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР