Бунт в защита на природата пред Министерски съветПротест пред Министерски

...
Бунт в защита на природата пред Министерски съветПротест пред Министерски
Коментари Харесай

Бунт в защита на природата пред Министерски съвет

Бунт в отбрана на природата пред Министерски съвет
Протест пред Министерски съвет ще се състои през днешния ден под мотото „ БУНТ в отбрана на природата ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Ние сме младите българи, на които им пука прекомерно доста за Морето, Планината, Бъдещето на България! Ние не сме обвързани с политически организации, декларират уредниците на митинга. Протестираме против ръководещите, които погубват, ощетяват, крадат безсрамно! Същите тези, които ни принуждават да събираме пари за заболели деца, обществено слаби и така нататък Същите тези, поради които от ден на ден българи бягат от България!", декларира уредниците на митинга.

"Искаме безспорна възбрана за строителство върху предпазени зони. Пълно прекъсване на всички градежи и планове по Черноморието и планините, които се извършват в резултат на незаконосъобразни устройствени проекти и позволения за строеж; Налагане на наказателна отговорност на всички длъжностни лица, които издават проекти и позволения за градеж в нарушаване на закона. Незабавно осъществяване на всички задължения по Натура 2000 от страната. Отнемане на концесиите, с които се злоупотребява. Нови състезания при цялостно вземане предвид на настоящото законодателство и при експлицитни условия за резистентен туризъм. Незабавно възобновяване на унищожените естествени дадености от противозаконните градежи. Оставка на Нено Димов.

Чашата преля от дълго време! Трябват дейности незабавни! Трябва да се разпалваме! За Природата! За България, която толкоз обичаме!", приканват още уредниците. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР