Бунт пред видинско заведение. Деца, посетили обекта, твърдят, че са

...
Бунт пред видинско заведение. Деца, посетили обекта, твърдят, че са
Коментари Харесай

Екшън във Враца: Собственик задържа принудително 15 деца в заведението си

Бунт пред видинско заведение. Деца, посетили обекта, настояват, че са били арестувани от притежателя наложително поради счупени маси. Родители потърсиха сметка от шефа на заведението, стигна се и до напрежение, написа Dnes.bg

Всичко стартира, когато 15-ина деца посещават заведението, с цел да се видят преди първия образователен ден. За да се съберат на едно място, те вземат решение да реалокират две от масите, само че ги чупят.

"Управителят на заведението пристигна по нас, почна да вика, да ни наскърбява, назова девойките с обидни думи. Застана на стълбите и не ни даваше да излизаме. Каза ни, че в случай че до половин час не му дадем пари за масите, ще се разправя с всеки един от нас по настрана ", описа пострадалият Александър.

Собственикът на заведението отхвърля да е задържал децата наложително.

"Няма такова нещо. Ще ви пусна камерите, с цел да видите защо иде тирада. Казах да извикат родителите си и да платят за пакостта, която направиха. Мисля, че по този начин е редно ", разяснява притежателят Светослав Цветанов.

Един от родителите на децата е платил за провалите, като изискал да му бъде възобновена сумата от останалите родители. А след появяването на екипа на Bulgaria ON AIR се отхвърли от претенциите си. Към този миг в полицията няма формирана инспекция по случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР