Бумът на ново строителство и покупките на имоти през последните

...
Бумът на ново строителство и покупките на имоти през последните
Коментари Харесай

Тези съвети ще ви помогнат при избора на картина за дома

Бумът на ново строителство и покупките на парцели през последните години още веднъж набират мощ, а какво по-хубаво от основаването на уютна и стилна конюнктура в новия ни дом? Този къс справочник от препоръки от Benchtalks.com, представен от avtora.com, обобщава по-важните моменти при избора на подобаващите картини за украса на стените вкъщи. Разбира се, не забравяйте, че постоянно би трябвало да се водите от вашето персонално чувство и усет към този вид творби на изкуството.

Ето ги и тях:

- Започнете да търсите картини за стените у дома едвам откакто сте завършили с окончателното наместване на мебелите. Така ще бъдете наясно с какъв брой място разполагате и какъв брой огромни картини да търсите.

- Едноцветните и светлите стени постоянно са най-хубавият декор, на който да поставяте картини. Ако стените в стаята ви са ярки и искрящи, картината ще изгуби своя сексапил и няма да може да изпъкне.

- Най-подходящите места за закачане на картини са над спалнята или дивана, както и там, където ще се виждат още с влизането в стаята.

- Директната слънчева светлина може да въздейства зле на картините ви.

- Хубаво е осветлението в стаята, където ще имате картини, да е меко и ненатрапчиво. Възможно е прекомерно мощната светлина да основава отражения върху картините, а това пречи на усещанията.

- Ако разполагате с по-голямо пространство, не се колебайте да заложите на комбинация от картини в разнообразни размери. И противоположното – ако сте лимитирани от към свободно място и имате доста мебели, не се нахвърляйте върху прекомерно огромни картини, тъй като без да желаете, ще създадете чувство за натруфеност.

- Ако цветът на стената доминира в определената от вас картина, сложете рамка, която да контрастира.

- Пейзажните картини и тези с цветя нормално са подобаващи за обичайно обзавеждане. Ако домът ви обаче е в по-модерен жанр, нереалните произведения са тези, които ще паснат по-добре.

- Помнете, че изборът на картина доста наподобява на влюбването от пръв взор. Всяка подбрана картина ще носи в дома ви същото въодушевление, което сте усетили, когато сте я видели за първи път.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР