Бум на опитите за телефонни измами в Пазарджик. Само днес

...
Бум на опитите за телефонни измами в Пазарджик. Само днес
Коментари Харесай

Пет опита за ало измами в Пазарджик днес, заплашват с убийство

Бум на опитите за телефонни измами в Пазарджик. Само през днешния ден са регистрирани пет сходни случая. Това осведомиха от полицията в града.

До момента е изяснено, че обаждащите се употребяват позната скица за измами ориентирана още веднъж към възрастни и лесни за манипулиране хора. Подава се информация към възможната жертва, че непосредствен / наследник, щерка, внук, внучка/ е аварирал. За да бъде избавен обаче е нужна незабавна интервенция. Споменават се суми от €20 000 до €60 000.

Този който се обажда се показва за върховен служител на реда, с сан на комисар, старши или основен комисар. Ако бъдещата жертва стартира да се двуоми следват закани за разпра и даже за ликвидиране.

" Призоваваме хората да не се поддават на сходни провокации, да не дават отговор на непознати обаждащи се по телефона, да не дават под никаква форма и метод пари и полезности. Ако имат сходни позвънявания неотложно да затворят телефона, след което и да позвънят на свои близи, родственици или на телефон 112. ", съобщи представителят на ОДМВР Пазарджик Мирослав Стоянов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР